Profesor: Explicații tipuri de întrebări din Test

1. ÎNTREBARE MAI MULTE RĂSPUNSURI CORECTE

Întrebarea „mai multe răspunsuri corecte” este întrebare la care studentul va selecta mai multe opțiuni din lista de opțiuni pusă la dispoziție de profesor. La crearea întrebării, răspunsurile corecte se vor despărții prin caracterul „|” (acest caracter care se află pe una dintre tastele apropiate tastei Enter).

2. ÎNTREBARE COMPLETEAZĂ SPAȚII LIBERE

Este întrebarea care permite studentului să completeze unul sau mai multe spații libere. La crearea întrebarii, profesorul va insera codul

 în text acolo unde dorește să lase spațiul pentru completat. Dacă a inserat de mai multe ori codul

 (a lasat mai multe spații pentru completat), răspunsurile corecte se vor despărții prin caracterul „|” (acest caracter care se află pe una dintre tastele apropiate tastei Enter).

3. ÎNTREBARE SORTARE RĂSPUNSURI

Întrebarea sortare răspunsuri este întrebare în care studentul va trebui să puna în ordine mai multe linii de răspuns. La creare întrebării, răspunsurile puse în ordinea corectă se vor despărții prin caracterul „|” (acest caracter care se află pe una dintre tastele apropiate tastei Enter).

4. ÎNTREBARE ADEVĂRAT/FALS

Întrebarea adevărat/fals este întrebare la care studentul selectează opțiunea Adevarat sau opțiune Fals.

5. ÎNTREBARE LISTĂ DE SELECȚIE

Întrebarea listă de selecție permite inserarea în interiorul unui text unor liste din care studentul va selecta răspunsul corect în conformitate cu cerința. La creare întrebării, răspunsurile puse în ordinea corectă se vor despărții prin caracterul „|” (acest caracter care se află pe una dintre tastele apropiate tastei Enter).

6. ÎNTREBARE POTRIVEȘTE RĂSPUNS

Întrebarea potrivește răspuns este întrebarea la care studentul la trebui să potrivească răsunsurile prin tragere pe o listă stabilită prin cerintă. Fiecare răsuns va fi asociat cu un element din lista din cerintă. La creare întrebării, răspunsurile puse în ordinea corectă se vor despărții prin caracterul „|” (acest caracter care se află pe una dintre tastele apropiate tastei Enter).

7. ÎNTREBARE CU ALEGERE MULTIPLĂ

Întrebarea „Alegere multiplă” este întrebare la care studentul va selecta o singură opțiune din lista de opțiuni pusă la dispoziție de profesor.

ÎNTREBARE CU ALEGERE MULTIPLĂ

8. ÎNTREBARE RĂSPUNS TEXT SCURT

Întrebarea „Răspuns text scurt” este întrebarea la care profesorul îi cere studentului să scrie unul sau mai multe cuvinte ca raspuns pe o singură linie.

ÎNTREBARE TEXT SCURT

9. ÎNTREBARE RĂSPUNS TEXT LUNG

Întrebarea „Rspuns text lung” este întrebarea la care profesorul îi cere studentului să scrie ca răspuns un text pe mai multe linii.

ÎNTREBARE TEXT LUNG

10. ÎNTREBARE TIP SONDAJ

ÎNTREBARE TIP SONDAJ
aprilie 14, 2020

1răspunsuri la "Profesor: Explicații tipuri de întrebări din Test"

  1. Felicitari! UTIL si FOARTE BINE explicat.

Lăsați un mesaj

Despre

ClauAcademy care este o platformă educațională online.

support@clauacademy.com

Urmărește ClauAcademy pe

%d blogeri au apreciat: